Газовата връзка с Гърция прави страната ни по-малко уязвима и по-малко

...
Газовата връзка с Гърция прави страната ни по-малко уязвима и по-малко
Коментари Харесай

Мощна атака по Русия! Горещи думи на Донев и Мицотакис

Газовата връзка с Гърция прави страната ни по-малко уязвима и по-малко подвластна. Това разяснява служебният министър председател Гълъб Донев на церемонията по откриване на интерконектора.

За мен е голяма чест да съм тук. Веднага откакто поех поста на длъжностен министър председател, нашето държавно управление се концентрира върху забавянията, които бяха насъбрани от предходни интервали, с цел да приключи той в период.
-->
Процесът бе следен и на експертно и на министерско равнище на процедура всеки ден, като другите администрации се справяха незабавно с проблемите по сертификация в последните седмици. Това, което беше значимо, бе потребното двустранно съдействие България - Гърция, като взаимните старания се оказаха сполучливи, разяснява Донев, представен от БГНЕС.

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис е на посещаване у нас, с цел да взе участие в церемонията по откриването на интерконектора. 

Доставките на природен газ от Азербайджан за България ще раздерат хубавичко хватка от съветския газ върху района и дружно с останалите инфраструктурни планове, които текат, ще допринесат за развиването на газова мрежа, на която може да се разчита, уточни той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР